stArt-woning - 1/2
De stArt-woning
De stArt-woning is een flexibele starterswoning met een bruto grondoppervlak van 6.00 x 6.00 meter. De woning heeft één straatgevel waarin de gevelopeningen zijn opgenomen en drie gesloten muren. Het vierkante oppervlak biedt de mogelijkheid om de woning op veel verschillende wijzen te schakelen tot vrijwel ieder gewenst woonblok.
Aan de gevel zijn de verblijfsruimten gesitueerd, de trappen, doucheruimte en techniek liggen in het donkerder gedeelte van de woning.
Er zijn vele verschillende plattegronden mogelijk. De gevels en gevelopeningen zijn zo ontworpen dat ze ondersteunend zijn aan de functionaliteit van de plattegronden.

Flexibiliteit
Het is belangrijk dat een woning zich voldoende kan aanpassen aan individuele en veranderende woonwensen. De flexibiliteit van de stArt-woning biedt de mogelijkheid voor het maken van vele verschillende indelings- en inrichtingsvarianten. Volumes kunnen op verschillende wijzen worden geschakeld.
De stArt-woning is voor een brede doelgroep geschikt, waarbij ook toekomstige woonwensen eenvoudig kunnen worden ingepast.

Basis-Type 1 – boven wonen
Begane grond: carport en verblijfsruimte
1e verdieping: woonkeuken, slaapkamer en douche
2e verdieping: zitkamer en dakterras

Plattegronden basisontwerp


Pagina 2: Basis-Typen 2 en 3 >